Kabel za telefon lightning - Golf GC-40

  • 250.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

Kабел за телефон 2.4A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

-Квалитетен дизајн со заштита

-Цврста плетка низ целиот кабел

-Заштита со федери при свиткување


Ви препорачуваме