Gluvce za kompjuter - Banda B200

Заштедете 160.00 ден.

Цена:
Акциска цена290.00 ден. Стандардна цена450.00 ден.

Опис

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален плочест изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Наши препораки

Ваши прегледи