Futrola za tablet so tastatura univerzalna - 8"(inci) - Black


Цена:
Акциска цена790.00 ден.

Опис

Futrola za 8 incen tablet so tastatura

- Tastatura so micro USB priklucok

- Elegantna i kvalitetna izrabotka

- Potpirac za sovrseno iskustvo pri rabota

- Plasticni drzaci

Футрола за 8 инчен таблет со тастатура

- Тастатура со микро УСБ приклучок

- Елегантна и квалитетна изработка

- Потпирач за совршено искуство при работа

- Пластични држачи

Наши препораки

Ваши прегледи