Ednokraten elektronski tompus Cuban


Nikotin: 18mg
Цена:
Акциска цена250.00 ден.

Опис

Еднократен електронски томпус до 300 вдишувања, содржи во себе Umbrella ароми Cuban Tobacco od 18mg никотин.


Наши препораки

Ваши прегледи