Drzac za vo Avtomobil - Univerzalen za retrovizor

Заштедете 300.00 ден.

Цена:
Акциска цена590.00 ден. Стандардна цена890.00 ден.

Опис

Држач за во автомобил за ретровизор

-Безбедно држење на телефонот при возење и потреси

-Копче за олабавување и стегнување на телефонот

-Прилагодливо стебло на свиткување

Наши препораки

Ваши прегледи