Drzac za telefon - Pop Socket Water Smiley 2

Drzac za telefon - Pop Socket Water Smiley 2

  • 150.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

Држач за телефон/Поп сокет со водена внатрешност

-Модерен кружен изглед со разни дезени, во разни бои

-Нуди безбедност при држење на телефонот

-Потпирање на телефонот на рамна површина при гледање на видеа и слики

-Безбедно фотографирање на селфи


Ви препорачуваме