Drzac za telefon - Pop Socket love 7

Drzac za telefon - Pop Socket love 7

  • 150.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 2 останати !

Држач за телефон/Поп сокет

-Модерен кружен изглед со разни дезени, во разни бои

-Нуди безбедност при држење на телефонот

-Потпирање на телефонот на рамна површина при гледање на видеа и слики

-Безбедно фотографирање на селфи


Ви препорачуваме