Drzac za telefon - Pop Socket Glittery Square Gray

Drzac za telefon - Pop Socket Glittery Square Gray

  • 120.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

Држач за телефон/Поп сокет

-Модерен коцкаст изглед со разни дезени, во разни бои

-Прстен за држење

-Нуди безбедност при држење на телефонот

-Потпирање на телефонот на рамна површина при гледање на видеа и слики

-Безбедно фотографирање на селфи


Ви препорачуваме