Drzac za telefon - Pop Socket Floral 2


Цена:
Акциска цена150.00 ден.

Опис

Држач за телефон/Поп сокет

-Модерен кружен изглед со разни дезени, во разни бои

-Нуди безбедност при држење на телефонот

-Потпирање на телефонот на рамна површина при гледање на видеа и слики

-Безбедно фотографирање на селфи

You may also like

Ваши прегледи