Pameten casovnik - Smart Watch X8

Заштеди 700.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,490.00 ден. Регуларна цена2,190.00 ден.

Опис

Pameten casovnik - Smart Watch X8
 • Raboti so Android i iOS (Apple)
 • Sensor za merenje: krven pritisok, nivo na kislorod vo krv, spienje, broenje na cekori, sogoruvanje na kalorii.
 • Kontrola na muzika
 • Izvestuvanja za poraki
 • Alarm
 • I uste mnogu
 • Inovativen dizjan
 • Prefinet kvalitet

Паметен часовник - Smart Watch X8

 • Работи со андроид и ајфон
 • Сензор за мерење: крвен притисок, ниво на кислород во крв, спиење, броење на чекори, согорување на калории.
 • Контрола на музика
 • Известувања за пораки
 • Аларм
 • И уште многу
 • Иновативен дизајн
 • Префинет квалитет

Препорачано

Ваши прегледи