Bluetooth Zvucnik - JBL Flip 5 - Blue

Заштедете 700.00 ден.

Цена:
Акциска цена1,190.00 ден. Стандардна цена1,890.00 ден.

Опис

Bluetooth Zvucnik - JBL Flip 5 Blue

- Bluetooth verzija 4.2

- Raboti maksimalno do 12 casa pri napolneta baterija

- Mikrofon

- Pogoden za; telefonski razgovori, muzika, film, sostanoci, prezentacii

- Moze da se koristi so laptopi, site vidovi na pametni uredi (telefoni, tableti) koi koristat Android i iOS (iPhone, Apple).

- Moznost za vmrezuvanje so poveke zvucnici

- Vodootporen

- Frekfencija: 70 Hz - 20 kHz

- Vrvka za zakacuvanje

- Inovativen i moderen dizajn

- Dokazan kvalitet

Блутут звучник - JBL Flip 5 Син

- Работи максимално до 12 часа при наполнета батерија

- Микрофон

- Погоден за: телефонски разговори, музика, филм, состаноци, презентации

- Може да се користи со лаптопи, сите видови на паметни уреди (телефони, таблети) кои користат Андроид и iOS (ајфорн и епл).

- Можност за вмрежување со повеќе звучници

- Водоотпорен

- Фрекфенција: 70 Hz - 20 kHz

- Врвка за закачување

- Иновативен и модерен дизајн

- Докажан квалитет

Наши препораки

Ваши прегледи