Bluetooth Zvucnik - Boom Bass - Wireless Speaker L4 - Yellow


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Безжичен Звучник - Бум Бас - Вајрлес Звучник Л4 - Жолт

Спецификации:

  • Тип на поврзување: Bluetooth 5.0, USB, AUX, SD 
  • Обсег: 10м
  • Батерија која издржува до 5 часа 
  • Капацитет на батерија: 1200mAh
  • Време на полнење на батерија: 3-4 часа

    Препорачано

    Ваши прегледи