USB 64GB 3.1 - Apacer AH355

USB 64GB 3.1 - Apacer AH355

  • 890.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 6 останати !

USB Flash Drive Меморија од 64 ГБ, од брендот Apacer.

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Лесно, безбедно и со минимален дизајн.


Ви препорачуваме