Micro SD 128GB - Apacer

Micro SD 128GB - Apacer

  • 1,490.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 6 останати !

Мемориска картичка од 128 ГБ од брендот Apacer.

Мемориската картичка ви ја дополнува меморијата на вашиот телефон или апарат. Ви овозможува префрлање на податоци од еден на друг уред. 

Пакувањето содржи мемориска картица Micro SD и адаптер за зголемување на истата.


Ви препорачуваме