Gluvce za kompjuter - Alfa AE-27364

Gluvce za kompjuter - Alfa AE-27364

  • 150.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 2 останати !

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Ви препорачуваме