Gluvce za kompjuter - Alfa АЕ-27365

Gluvce za kompjuter - Alfa АЕ-27365

  • 200.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 7 останати !

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален плочест изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Ви препорачуваме