Adapter / Polnac - Teracell 1A - White


Цена:
Акциска цена150.00 ден.

Опис

  • Стандарди:
    • Safety Charging

  • Бренд: Teracell
  • Напон: 5V
  • Јачина: 1A
  • Тип на приклучок: 1 x USB A
  • Тип на кабел: Во пакетот не е вклучен кабел за полнење
  • Компатибилен со повеќе типови на смарт уреди и телефони

Наши препораки

Ваши прегледи