Drzac za Telefon so Navrtka - Black


Цена:
Акциска цена190.00 ден. Стандардна цена250.00 ден.

Опис

Држач за телефон со навртка

  • Компатибилен со сите видови на триподи и сталки со стандарден навој

Наши препораки

Ваши прегледи