Gejmerska Podloga za Gluvce - Scorpion G19


Цена:
Акциска цена990.00 ден.

Опис

  1. Димензии: 900 x 400 x 4 mm
  2. Тежина: 850gr
  3. Удобен дизајн;
  4. Заштита на краевите;
  5. Антипролизгувачки дизајн

Наши препораки

Ваши прегледи