Gejmerska RGB Podloga za Gluvce - Gembird MP-GAMELED-L


Цена:
Акциска цена1,190.00 ден.

Опис

  • Светлечка гејмерска подлога за глувче
  • Тип на површина: мека (микрофибер)
  • Позадинско осветлување: 10 бои 
  • Должина на кабел: 1.50 m
  • Димензии: 300 x 800 x 4 mm
  • Тежина : 0,55kg
  • Потрошувачка на Енергија : 5 V / 50 mA
  • Флексибилна подлога за глувче
  • USB напоување, PnP

Наши препораки

Ваши прегледи