Gejmerska Podloga za Gluvce - Scorpion G46


Цена:
Акциска цена290.00 ден.

Опис

  1. Димензии: 300 x 230 x 3 mm
  2. Удобен дизајн;
  3. Заштита на краевите;
  4. Антипролизгувачки дизајн

Наши препораки

Ваши прегледи