Kabel za telefon lightning - Hoco X9 - Black

Заштедете 50.00 ден.

Цена:
Акциска цена100.00 ден. Стандардна цена150.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 3A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

You may also like

Ваши прегледи