Kabel za telefon lightning - GOLF GC-10 - Gold


Цена:
Акциска цена310.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 2.4A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

You may also like

Ваши прегледи